Forside » Gamle spil

Warcraft

Warcraft er et strategi spil, hvor du enten kan være menneske eller ork. Du kan gennemføre missioner, eller spille mod andre spillere (mennesker). Det er en klassiker fra Blizzard, som mange strategi spillere har prøvet og stadig synes om. Der er dog kommet en ny version af spillet, som selvfølgelig overgår denne version – altså den første.

Warcraft

Download spillet her: Warcraft

Her er en guide til hvordan du får spillet til at kører under Windows Vista, Windows 7 og Windows XP –> http://www.it-artikler.dk/2008/05/29/sdan-installeres-dosbox/

Tags

Skrevet d. 5 feb 2010 - Ingen Kommentarer

Skrevet af Michael

Jeg er webmaster på IT-Artikler.dk, har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg har altid interesseret mig for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.