Forside » Windows Tips & Tricks

Konvertere dine filer nemt

Her er en vejledning til hvordan du konvertere dine billedfiler, musik og videofiler utroligt nemt. Du behøver intet program installeret, da alt kører via en hjemmeside. Du har muligheder for at konvertere mange forskellige filformater, se hele listen her. Jeg faldt over hjemmesiden ved et tilfælde, og blev meget overasket over hvor godt det fungere. Du har også mulighed for at hente/konvertere videoer fra YouTube, og andre video tjenester, du skal blot indsætte stien til den enkelte video. Find også flere programmer til konverterings-opgaver her.

Gå til hjemmesiden her: Zamzar

ZAMZAR

Tags

Skrevet d. 23 jul 2009 - Ingen Kommentarer

Skrevet af Michael

Jeg er webmaster på IT-Artikler.dk, har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg har altid interesseret mig for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.