Forside » Gamle spil

Simcity 2000

Simcity 2000 er en klassiker inden for den slags spil. Du skal bygge en by op fra grunden, og tjene penge på at borgerne skal betale skat. Du skal bygge politi og brandvæsen bygninger, så de kan passe godt på dine borgere. Rigtig sjovt spil, som de fleste har spiller og brugt en del tid på.

SimCity 2000

Download spillet her: Simcity 2000

Her er en guide til hvordan du får spillet til at kører under Windows Vista og Windows XP –> http://www.it-artikler.dk/2008/05/29/sdan-installeres-dosbox/

Tags

Skrevet d. 10 jun 2009 - Ingen Kommentarer

Skrevet af Michael

Jeg er webmaster på IT-Artikler.dk, har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg har altid interesseret mig for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.