Forside » Windows Tips & Tricks

Ændre tiden på din srt fil

Her er en vejledning til hvordan du ændre tiden på dine srt filer, altså den fil som viser underteksten på dine film (avi,dvix,xvid,mm.). Hvis den ikke passer korrekt, kan du med det her program nemt ændre frame og sekunder mm. Programmet hedder Gaupol og er gratis.

Download programmet her: Gaupol

1. Når du har installeret programmet, skal du starte med at klikke på “File“´-> “Open” og navigere frem til din .srt fi.

Gaupol

2. Når du har fået åbnet din .srt fil skal du trykke på “Tools” -> “Transform Positions

Gaupol 

3.  Så kommer billedet nedenfor, her kan du ændre hvornår den første undertekst skal vises på din film. I tilfældet nedenfor kommen den første undertekst 5 sek inde i filmen – den sidste vises 1 time og 43 min. senere.

 Gaupol

4. Når du har lavet ændringerne ovenfor, skal du huske at gemme. Dette gøres ved at trykke på Disketten!

Gaupol

Tags

Skrevet d. 18 feb 2009 - Ingen Kommentarer

Skrevet af Michael

Jeg er webmaster på IT-Artikler.dk, har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg har altid interesseret mig for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.